Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz NyMRooD #10986 üzenetére

    Egyébként ebből és az eredeti IGN-es cikkben is benne van az, hogy mi is a baj a modernkori újságírással. Mert ugye a cikk egy olyan vallomást hozz fel, amit még a Series X|S megjelenése után nem sokkal tett, Xbox-os CFO, akkor amikor még nem is volt az MS birtokában a Bethesda.

    És ezzel a kijelentéssel semmi gondjuk nem volt a felügyeleti hatóságoknak. Vagyis eleve amit próbál sugallani a cikk az kicsit manipulatív, miszerint: "ha jönnének a Sony konzoljára is a Bethesda címek azzal mindenki csak jól járna, de a gonosz MS elveszi a PlayStation felhasználóktól ezeket a játékokat, pedig köztudott, hogy Xbox-ot senki se vesz".

    Pete Hines kijelentését meg megint felhozni is hozzátesz ezekhez a dolgokhoz. Mármint, egy story alapú singleplayer RPG-t, ami igazából csak egyszer hoz pénzt, összehasonlítani egy live service alapú multiplayer játékkal, ami meg folyamatosan nyomtatja? Van egy olyan érzésem, hogy ha kijönne a Starfield PS-re, akkor se hozna annyi pénzt összesen mint az aktuális CoD fog a következő megjelenéséig.

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák