Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    Válasz pzstm-nek az Xbox Series topikba:

    Én nagyon sokat tanultam sajnos ebből a generációból. Nagyon fals képet festettem magamban a konzolgyártókról, és a konzolokról. Azáltal, hogy a generáció vége fele tértem át PS4-re (PC-ről). És ott terülj-terülj asztalkám várt. Rengeteg kiemelkedő, bepótolásra váró játékkal. És akkoriban már szépen kiforrott a rendszer, és a játékfejlesztések. És sorba jelentek még meg ráadásul a PS ex húzócímek. Folyamatosan csak játszottam, nem volt nagyon üresjárat. És nagyon jó játékokkal.

    Ráadásul ezt, amire én csak mostanában döbbentem rá. Ezt többen is leírták nekem itt fórumon. Hogy én pont jókor léptem be. Ezért az ahogy például a Sony-t istenítettem(, és az Xbox-ot lesajnáltam,) az túlzó. Utóbbi azért annyira nem, mint az előbbi. ;]
    És tényleg, ezt most már nagyon belátom én is. Tök fura például beleolvasni azokba is, amit Logout-ra írtam. Akkor nekem sokkal szebb volt a gaming. Most meg arcul csapott a valóság. Erre jön rá még ez is, hogy abszolút nem vagyok megelégedve a konzolok teljesítményével. Vagy azzal, hogy ha nincs 60fps-es mód. Felőlem lehet kicsit csúnyább a game, de fusson már 60fps-sel 2024-ben. :((( Haragszom én a Nintendo-ra is, hogy egy őskövület hw-t, aminél néhány mobiltelefon is erősebb ma már, még mindig életben tart. És abszolút nem halad a korral.

    Most úgy is vagyok vele, hogy csessze meg a játékipar. PC-re biztos nem fogok visszamenni komolyabb szinten. (Van az is, fiam azzal játszik a legtöbbet.) Én komoly összegeket nem vagyok hajlandó rááldozni már. Konzolból meg van egy Series X. Amin van 2025-ig még GPU. Playstation 5-öt eladtam, feleslegesen tartogattam.
    Aztán a jövőben az biztos, hogy egyszerre maximum egy konzol lesz. És vélhetően több éves ciklusokban fogok váltani. Nem követve az aktuális modelleket. Szóval nem kell nekem PS5 Pro a megjelenéskor, vagy újabb fajta Xbox. Feltéve persze ha a Microsoft is értékes játékokra tudja váltani azokat a fejlesztőstúdiókat. Mert ilyen Halo Infinite, Starfield, Redfall szintű exkluzívokkal az én ingerküszöbömet nem lépik át. Playstation vonalon már most vannak olyan játékok, amiket majd bepótlok. Nagyjából ez a terv.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák