Új hozzászólás Aktív témák

  • genndy

    addikt

    válasz batai15 #20396 üzenetére

    Csak a csontoknak baromi rossz a súly/érték aránya. Ha már gyűjtöd akkor max. a sárkánycsont páncél+fegyverek miatt érdemes csak. Érdemes a könnyű és drága cuccokat gyűjteni: ékszerek, tekercsek, potik, drágakövek. Drágakövek bányászásból is eshetnek - ingyen.
    Jó pénzszerzés+karit is húzza: kovácsolni valami drágát (ékszer, egykezes/kétkezes axe, mert ezeknek meg a nyersanyag/ár aránya jó, rá valami drága enchant (lopakodás, halottűzés, bűvölésnél írja mikor lesz a legdrágább a cucc, lehet válogatni) és ezeket eladni. Fejlődik a skill és a pénz is.
    Másik módszer: ugyanez alkímiával. Viszont az alkímia kevésbé használható a harcokban mint a kovácsolás+enchant szvsz. Én akkor szoktam ezt ha kicsit húzni akarom a karit, vagy nem kell sok a szintlépéshez. Alkímiát lehet növelni enchanttal, én gyártani szoktam ilyen szettet (amilyen erőset éppen az adott szinten sikerül, mert olcsó ruha is jó hozzá, úgyis az enchant a lényeg), és abban kotyvasztok - erősebb, drágább potik.
    Elég sok pénzt lehet összegyűjteni a Meridia daedra-küldetés alatt (tele van a hely pénzes halottakkal). Csak ahhoz előtte a gömbjét is meg kell találni.

    Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Új hozzászólás Aktív témák