Új hozzászólás Aktív témák

  • bugylee

    tag

    válasz MPowerPH #20534 üzenetére

    Nexuson van minden. Leginkább a Skyrim Flora Overhaul (SFO) és Parallax textúrák az ismertebbek. Van még sok másik, egyik szarabb mint a másik.

    Van ugye a gyári texture pack. Ehhez csináltak egy unofficial modot, ami az állítólagos hibáit javítja. Namármostugye, feltesznek emberek texture modokat, ez eddig szép és jó. Csak van hozzá egy leírás, ami szöges ellentétje annak, ami a file szekcióban található. Aztán mikor a kommentekben az 5k hozzászólásból 4k az, h ugyan árulja már el a kedves fasz, h melyik file mit takar mert nem egyértelmű, megjelenik a mod szerző és odaböfögi, h ott van a leírásban. Ha ilyet akarsz van egy csomó, pl. ott van a Bethesda Hi-Res DLC Optimized nevű szösszenet.

    Szal az SFO megváltoztatja a növényzetet, tudod dúsítani az iniben ha akarod, feltéve ha bírja a masina. H szép v sem ez ízlés dolga, sztem nem rossz. Textúrák közül a Parallax lehet izgalmas, elég jó a 3D érzet játék alatt. Nekem nem jött be, de lehet neked tetszene. Én a SFO mellé a hivatalos pakkot használom, nem buzizok fél napot azzal, h beizzítsak egy modot, mert a készítője képtelen normálisan leírni, h mi micsoda. Legjobb volt, mikor elmentem vacsizni és azalatt 4 db 1 gigás textúra fájlt szedtem le managerrel. Gondoltam majd kisakkozom, h melyik mi, ha már a leírásból nem lehet kisilabizálni. Aztán install előtt derült ki, h mind a 4 fájlnak és .esp fájlnak ugyanaz volt a neve, h véletlenül se tudja az ember, h melyik micsoda. Könyörgöm, meddig tartott volna elnevezni normálisan...?

    Víznek ott az ENB, esetleg a Dragonborn kiegeseknek kellhet a Greenwaterfix.esp. Nem elhanyagolható viszont az, h a textúra pakkok nem igazán szeretik egymást, tehát célszerű oylat választani, ami népszerű. Így talán nagyobb az esély rá, h menni is fog minden amit szeretnél. Telepíteni csakis kizárólag managerrel szabad, az legalább visszaállít mindent ha nem tetszene v CTD-zik. Szebbnek talán szebb lesz a játék tőlük, de a minőséggel négyzetesen nőnek a gondok is. Nekem a Dragonborn kieg a pecseivel és javításaival 7 helyen van meg a load orderben! csak azért, h minden pöpecül fusson.

    Ami még érdekes lehet, az az ENB Customizer a Nexuson. Tulképp bármilyen ENB csomagot lehet variálni, a színektől kezdve a tököm tudja még mit, nem kell az inikben matatni. Ami a jó benne, h 2 kattra visszaállítható az ENB ha elrontasz vmit, illetve a változtatások ALT-TAB után rögtön láthatóak, ki sem kell lépni a játékból hozzá. Ha leszedsz hozzá egy baszott gyors ENB-t, mondjuk a Performance and realistic ENB-t, akkor aztán végképp személyre lehet szabni a kinézetet, mivel van hozzá 30-40 preset. Tényleg marha gyors, az alap alig vesz le pár FPS-t, bár az tényleg fapados. Viszont benne van a SweetFx plusznak.

    Aztán ha mindent feltettél ami tetszik jöhet a stressz teszt. Beírod konzolba, h player.setav speedmult 1000, majd tgm v tcl. Ha 3-4 percen át bírja a gép CTD nélkül a rohanást/repkedést - ez olyan riften solitude táv - akkor okés. Harcra fel! :P

Új hozzászólás Aktív témák