Új hozzászólás Aktív témák

  • bugylee

    tag

    válasz CJ4567 #20575 üzenetére

    Most miről is kérsz véleményt? FPS-ről? Vagy a képekről? Mert az az az FPS amit kiír, csak egy szám. Lehet hozzá viszonyítani de nem mérvadó. H miért? Mert +30 FPS-nél is lehet döcögés meg szaggatás.

    ENB mellett egy közepes konfig is szaggat. Lehet trükközni, h mi legyen bekapcsolva és mi nem, csak a futás javulással a képminőség is romlik. Kezded azzal, h kiveszed a SweetFX-et, a DoF-ot, majd leveszed az árnyékot, aztán az eget, a napot meg a fényeket kapcsolod ki, majd a végére marad egy csicsás és elmosódott foshalmaz. Ha nem tudsz rendesen futtatni ENB-t, akkor tegyél egy SweetFX-et magában. Szép lesz azzal is, ráadásul gyorsabb. Estleg ha elbírja mehet mellé egy DynaVision is ha kell DoF. Tetszik v sem, a konfigod nem alkalmas ENB-hez. Performance változatot persze erőltethetsz, csak mint mondtam az fapados és semmi értelmét nem látom.

    Ha meg képeket akarsz készíteni, akkor olyanokat tegyél fel, amikhez lehet hasonlítani. Ilyen Whiterun a lépcsőről, a bejárattól, v Solitude főtere, v Riften. De ne ilyen senkiföldje alkonyatban képeket csinálj.

Új hozzászólás Aktív témák