Új hozzászólás Aktív témák

  • tipuka

    addikt

    Sziasztok!

    Kis segítséget kérnék szépen. :DDD
    Van egy Musiland Monitor 01 US USD 2012 + Mackie MR5 MK3 párosom. (adatlapom naprakész). Rca kábellel van rádugva a Musilandra (erre van rákötve a fejhallgatóm is), és a Musiland usb kábellel a gépre dugva. 2013 óta megvan ez a páros, nagyon szeretem, de már egy ideje van egy idegesítő bajom.
    Ha csak filmezek, zenét hallgatok stb a gépen, akkor nincs semmi gond. Amikor elkezdek játszani egy olyan játékkal, ami leterheli a gépet (forza5, sotr, farcry, r6, bármi), elkezdenek búgni a hangfalak. A gép terhelésétől függően változik ennek a hangja is, meg nagyobb fps-nél is más a búgás hangja is. A fizikai hangerő tekerőjét (nem win alatt) nagyon minimálsra vettem már, mert így kevésbé búg, de lejjebb már nem tudok menni, különben már zavaróan halk lenne. Mikor anno megvettem a cuccost, akkor is kicsit már búgott, de a fizikai hangerő tekerőt lejjebb csavarva (kb negyede a teljes tartománynak) ez teljesen megszűnt akkor, évekig nem is volt gond, tavaly kezdte el ezt a búgást nagyon.
    Tudok ezzel valamit kezdeni?
    Fejhallgatóval kell játszanom (ami multinál még ajánlott is, meg úgy is szoktam, de kampány játékoknál nem muszáj...), hogy kevésbé halljam a búgást, mert elrontja a játékélményt.
    Felvettem videóra, amennyire tudtam, most töltöttem fel, lehet még idő kell a youtube-nak, hogy ne 144p-ben, hanem 4k@60fsp-ben mutassa.
    videó linkje
    Előre is köszönöm a segítséget! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák