Új hozzászólás Aktív témák

  • Yézi

    aktív tag

    LOGOUT blog

    Megérkeztek végre a BX8-ak, Muzikernél szettben éppen leakciózták mielőtt megrendeltem (M-Audio AIR 192|4 + Roland RCC-10-TRXM), így kerek perec 140 ezerből meglett.
    Első reakció: "Jézusom, ezek batár nagyok és nehezek!"
    Tisztában voltam persze a méretekkel, de így élőben kicsit ledöbbentett.
    Hangerőt kb. 70%-ra lőttem be rajtuk, így is azért hallani az alapzajt, de nem annyira vészes. 100%-on már azért jelentős, de olyan hangerejük van, hogy a fele is bőven elegendő lenne.
    Féltem kicsit a mélyektől, de hamar rádöbbentem, hogy ide tényleg felesleges lenne számomra a sub. :DDD Magasak mennyisége is pont elegendő, egyedül a középtartományt érzem picit kevésnek. Erről mondjuk olvastam is, hogy a 8"-es hangszóróknak általánosságban kicsit laposabb középtartománya van az 5"-es darabokhoz képest, 5"-nak viszont lehet már a mélytartományát keveselném. Kár, hogy nem volt alkalmam vásárlás előtt kicsit hallgatózni.
    Összességében viszont teljesen elégedett vagyok, szép, telt hangjuk van, eddigi hangfalaimhoz képest nagyon jó a térképzése(?) is, s ezek végre nem gyári hibásan érkeztek. ;]
    R1280T, R1700BT ehhez képest tényleg kb. lepkefing, de még az S350DB-nél is jobban bejön, pedig már azért is nagyon oda voltam.

    Utólag is köszönet a segítségért, tanácsokért! :R



Új hozzászólás Aktív témák