Új hozzászólás Aktív témák

  • Czo

    őstag

    válasz FoxiestFox #103909 üzenetére

    Az akukkal kuzdok leginkabb. Azok mondhatoak szerintem, generikus hibanak.

    A kijelzo azert volt cseres, mert amikor 1 kezzel fogom a gepet (ez a bal kezem), akkor a kijelzo koruli gumicsikhoz odaer az ujjam, az igy ott "meg volt serulve", mert ossze volt nyomodva. Kapott komplett burkolatcseret, mert valamikor 2022 decembereben raejtettem egy kalapacsot a palmrestre es be volt horpadba. Szoval, ezek miattam voltak.

    Az alaplapcsere oka pedig erdekes. Az egyik macOS beta telepitese kozben megmakkant a lap, es kb se elore, random rebootolt azzal, hogy a T2-es ARM procin futo OS elcrashelt. Ez lehet, hogy a beta OS miatt volt, de lehet, hogy amugy is megmakkant volna. Senki sem tudja, senkit sem erdekel. Illetve itt tudom, hogy a szerviz nem cserelhetett lapot (normal esetben szoktak), hanem ki kellett kuldeni az Applenak a gepet, hogy tenylegesen megnezzek.

    Most ezen kivul meg a telefonom kene visszavinni, mert valamikor elegge elejthettem (lovesem nincs mikor...) es par hete eszrevettem, hogy meg van repedve a kijelzo. De mivel 3-4 nap a csere, ezert nyuglodom meg vele egy kicsit.

    Szerk: igy (kep1, kep2, kep3) szoktam fogdosni, amikor 1 kezzel hasznalom. Pl. azert nem vettem 16"-osat, mert az erezhetoen nagyon-nagyon feszult, amikor csak a kijelzonel fogva emelem fel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák