Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz KROK640 #103941 üzenetére

    V2 nem sok embert erdekelt mar 2000 kornyeken, es mar csak amolyan retros-nosztalgikus dolog, mint hogy en az isa buszhoz es a gushoz ragaszkodom. Akkoriban olyan utemben jottek a hwek es a swek, hogy az emberek nem x eves jatekokkal akartak jatszani elsosorban. Az elso retro buildem epp egy ghzes p3 volt gtssel v2vel es meg awe32vel, gussal, stb - amolyan svajcibicska, az egyik elso alkatresz amit kiraktam epp a v2 volt. A v2 buildben is megfogadtam, hogy csak olyan kartyat rakok melle, ahol mindenben a v2 lesz a 3d, amugy nem latom ertelmet.

    A demok es a demovetitesek miatt 2002ig maradt a gepemben a gus, amugy a fene sem nezegette mar a dosos jatekokat akkoriban - most hogy mindketto retro, a dos szamomra erdekesebb. Mai szemmel a dosos pixeles jatekok szebben oregedtek, a korai 3ds dolgok, foleg amelyik nem a jatekmenetre, hanem a latvany probalt eladni (turok, incoming meg ilyesmi) teljesen erdektelen. Egy halflifeban meg akkoriban sem csak a latvany dominalt.

    [ Szerkesztve ]

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák