Új hozzászólás Aktív témák

  • Raymond

    félisten

    válasz S_x96x_S #64038 üzenetére

    "Mennyire lesz versenyképes az 5nm Blackwell,
    az RDNA5/Mi400X ellen, hogyha az AMD már 3nm-res lesz."

    Mit valaszoljak ra? Meg az RDNA4 se lett bejelentve se nemhogy kijott volna. Oda jutottunk az AMD-vel hogy a "wait for [next gen]" helyett mar a "wait for [the one after next gen]" a tema? :U

    "az a múlt.
    és nem lehet belőle biztosan kiolvasni a jövőt ..
    ( kivéve néhány stabil iparágat )"

    Van Q1-re NV elorejelzes, szerinted mennyi esely van arra hogy kisebbek lesznek a szamok mint ahogy azt az NV kb. egy honapja bejelentette? Mert ha szerinted jelentosen kevesebb lesz akkor nincs ertelme ezt a temat folytatnunk. Ha meg szerinted se lesz nagy elteres max a pozitiv iranyba akkor meg mire is akarsz kilyukadni?

    Miert terelsz megint? Semmi 5 evrol nem beszeltem es miert beszelnek? Arrol van szo hogy szerinted az NV retteg mert mi lesz egy ev mulva (tehat 2025 tavasszal). En pedig azt mondom hogy semmi, mert az AMD a sajat elorejezese szerint is 2024-ben az AI piacon az NV nyeresegenek egy tizedet se fogja elerni bevetelben. Erted? Ezek az aranyok amirol beszelunk. Itt semmi ertelme almodozni arrol hogy az AMD-nek komolyabb szerepe lesz 1 even belul, mert nem lesz. Nincs hogyan. Ha akarnak se tudnak mert nem tudjak legyartani. Ha valaki azt mondana nekik hogy kell Q3-re vagy Q4-re annyi MI300 ami a duplaja annak amire elozoleg osszesen volt rendelesuk 2024-re abbol se lenne semmi mert nem tudnak leszallitani.

    [ Szerkesztve ]

    Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Új hozzászólás Aktív témák