Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz IMIIKE1998 #109983 üzenetére

    Én is úgy gondolom, hogy semmilyen szélsőség sem jó! Az se ha húst hússal eszünk, és az se ha teljesen húsmentesen. A fogyáshoz valóban semmi szükség a vega életmódra.

    Toobee: Jó de mondjuk te 73 kilósan sem lehettél kövér. :) Aki valóban túlsúlyos, annak a kajára muszáj figyelnie, másképp nem fog menni. Az emberek 95%-a azért bukik bele a fogyókúrázós, életmódváltásba, mert azt gondolják, hogy beiktatnak heti 3-szor 1 órás sportot és minden elvan rendezve. Aztán amikor nem jönnek az eredmények, akkor elkeserednek, hogy neki ez nem megy, mert a hormonok meg az ő genetikája ilyen stb stb baromságok! Az igazság az, hogy a fogyás, legalább 70-80%-ban az étkezésen fog múlni! Tehát max 20-30%-ban tudsz ebbe beleszólni a sportolással.
    Általában mindenki szereti a könnyebb utat választani, és valljuk be őszintén, sokkal könnyebb heti 3 szor edzeni 1-1,5 órát, akármilyen sportot, mint heti 7 napban, reggeltől estig követni egy szigorú diétás étrendet! :) Ezért buknak bele sokan. Én mindig azt szoktam tanácsolni egy erősen túlsúlyos fogyni vágyónak, hogy jobban jár ha nem a sport felől közelít először, hanem a kaja felől, az is épp elég kihívás lesz az elején. És többre fog menni vele, mint a heti három edzéssel. Aztán ha ez már megy, jöhet az edzés is, de a kettő egyszerre rögtön, általában sok szokott lenni a legtöbb embernek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák