Új hozzászólás Aktív témák

  • cozmo

    őstag

    válasz macy #116813 üzenetére

    Ha letörlöd a becsúszót mennyire karcos?
    Ha már fütyül és nem csak szuszog - mivel levegős a villád - akkor könnyen lehet hogy kuka. Ezért kell vigyázni a becsúszó szárak makulátlan állapotának megörzésére.
    A teleszkóp jobb vállán az a távirányító karhoz kialakított váll.
    Távirányító karod nincs hozzá? Kéne! (van egy eladóm)
    A tetején a GATE dugót kihúzva egy imbusszal tudod finomhangolni a rugózást.

    #116823) Tothgera30 Én már sosem váltok vissza 2xsok rendszerre. Igaz, hogy mikor már nincs kenés picit zajosabb az 1xSok, de hát gyakraban kened és probléma megoldva. Legyen nálad mindig tura közben is minőségi láncolaj.
    Miért csapkodja a láncot?
    A Hátsóváltód nem shadow plus, nem clutch mechanikás
    B Esetleg túl hosszú a láncod

    #116826) Ablakos: A nagy puha géles nyerget 50-60km es szakasz után behajítod az útszéli árokba és lehugyozod. Max városban krúzolni plázacicáknak. Ja azok nem tekernek, mert BMW-vel viszik a seggük. ;]

    (#116843) Zsohi: Alapvető probléma, hogy a bringásokat mindenki arconfossa. És valószínűleg pont a sok gyökér pirosozó miatt IS. Meg azért is mert a bringautakat, sávokat, akármiket olyan állatok tervezik akik még kerékpárt sem láttak élettükben. Szar minden kerékpárút mindenhol, ha máshol nem hát a kreszteződéseknél ahol képtelenek szintbehozni az utat a járdával.
    Minap Balatonfüredre tekertem Alsóörs felöl és két gebasz is volt.
    1. Csaj majomkodik a kanyarban a cruiserrel mert "faltól falig" kell mennie a bringaúton - értsd úgy kanyarodik mint a pótkocsi IFA sehonnét nem tudod kikerülni. Persze hogy kényszerfékezésre késztet.
    2. Ahol a parton a korzón megy a bringaút vagy mi. Ott mindenhol sörpadok és bámészkodó turisták vannak. Akik vondosan az egész bringaútat lefedik családostúl SZÉLTÉBEN! Látják hogy jössz szemből de biztos lehetsz benne hogy a füvön TE fogod kikerülni őket.
    Szóval mindenhol sok a gyökér, és zéró a tolerancia. Ha nálunk minden Magyar fegyvert viselhetne telelenne az utca hullákkal. :U

    Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo

Új hozzászólás Aktív témák