Új hozzászólás Aktív témák

  • D.Orion

    veterán

    válasz Hasaggymeg #11857 üzenetére

    Sőt tudok ennél extrémebbet is... Pakson mikor voltam bemutatón, akkor ott az előadáson elmondták, hogy(nem emlékszem már számokra) hogy van az a sugárzási szint amit, hogy ha megkapsz még boldogan élhetsz akár 70 évig is. Nem lesz tőle bajod, de ha átléped azt a kritikus dózist, ami alig több, mint az előző amivel eléldegélsz, akkor szinte azonnal megpurcansz.

    A szervezet toleráns és öntisztuló, de csak egy darabig. Aki napi szinten több órát tölt a szmogban az jobban jár, hogy ha maszkot vesz. Persze azt tegyük hozzá, hogy hazánkban roppant kevés az olyan város ill. városrész ahol állandó jelleggel az év minden napján súlyos lenne a légszennyezés.

    Pl. időkép.hu-nak van szmog térképe is, érdemes figyelni.

    (#11858) Xantomas: Olyan jó lenne, hogy ha élőben meg lehetne nézni valahogy egy SKS sárvédőt. Én a Cross gépemen lévő vacakkal nem vagyok megelégedve, de próba nélkül többet nem veszek sárvédőt. A hátsó mindig problémás, utálom, hogy az első váltó bowden-je mindig útban van, vagy azt, hogy pont a váltó magasságában van vége és az összes sarat a váltóhoz dobja ki. :(((

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák