Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz Jester01 #119120 üzenetére

    A legérdekesebb nem is ez, hanem amikor meg konkrétan elindítottam a megszerkesztett útvonalat a kezdőponttól, akkor meg valami 93 km körül írt, a tervezőben meg ugye 87 volt.
    Na mindegy, ilyen apróságokon nem akadok fenn. :)

    jjeahh: Megvolt a tegnapi kis Bryton tesztelős túra. Hát, vegyesek az érzelmek. :)
    Először még egész jó volt, majd Normafán jött az első "eltévedés", amikor is egyszer csak azt írta, hogy off route, azaz letértem az útról. Nagy nehezen visszataláltam az óra szerinti helyes útra, aztán Hűvösvölgyig még egész jó volt. Utána jöttek a problémák, szinte minden út elágazásnál rossz felé mentem, aztán mehettem vissza. Nagyon nehéz követni ezt a kis vonalat úgy, hogy nincsenek támpontok, mert ugye alternatív útvonalakat nem mutat. Végül is eljutottam Dobogókőre, de voltak olyan részek, ahol szó szerint teljesen eltévedtem, aztán már leszartam, hogy mit ír az óra csak mentem egy általam jónak vélt útvonalon, és egyszer csak visszataláltam az óra által is helyesnek vélt útra. Olyan is volt, hogy a jó úton mentem, de még is azt írta letértem az útról, aztán megint jó lett. Tehát a GPS-es helymeghatározása hagy némi kívánnivalót.
    Sokkal több idő is lett az egész mint terveztem, későn értem fel Dobogókőre, itt kicsit pihentem és töltődtem, én is meg a bringa is. :D
    [kép]
    [kép]
    [kép]

    Gondolkodtam, hogy merre menjek tovább, kb 1 órát elidőztem fent, este 6 óra tájt volt, közeledett a sötétedés és nem szerettem volna este az erdőben bóklászni, eltévedni. Pedig a túra meg volt tervezve, még lett volna egy 400-500m szint és vagy 20km terepezés, de őszintén szólva ezt nem mertem bevállalni, mert ismerve az előzményeket, nem mertem rábízni magam a Brytonra. Ha nem lett volna ilyen késő, akkor biztos megyek arra, de így tuti az lett volna, hogy elveszítem az útvonalat és full sötétben bóklászom az erdőbe. Így ezt elvetettem és inkább mentem egy általam már ismert, kellemes kis csapatós ösvényen, utána meg kénytelen voltam betonon ereszkedni egy nagyobbat, sajnáltam is, de majd legközelebb korábban elindulok. Viszont kíváncsiságból legurultam a sípályán. Tanakodott fent két enduro motoros is, hogy lemenjenek, meg pár bringás, de végül elvetették, és egy egész kis nézősereg gyűlt össze, hogy megnézzék, ki ez a barom aki lement rajta bringával. :)
    [kép]
    [kép]
    Már nézegettem párszor régebben is, a kép nem adja vissza a meredekséget, de elég meredek, végig fékeztem és még így is elég gyorsan mentem, a 203mm-es első féktárcsám konkrétan lilára égett. :) Várnom is kellett kicsit míg lehűl a tárcsa, teljesen elment az első fékem ereje, ez az SLX féktárcsa kicsit alulméretezett ehhez a Zee fékhez, kéne az Ice tech tárcsa, most megtapasztaltam. Utána itt még visszatoltam a bringát, és mentem az általam ismert ösvényre csapatni. Majd komótosan haza, aszfaltos utakon.
    Pár kép a túráról:
    [kép]
    [kép]
    [kép]
    [kép]
    [kép]
    [kép]

    Az útvonal pedig ez lett: Strava

Új hozzászólás Aktív témák