Új hozzászólás Aktív témák

  • dewil666

    őstag

    Sziasztok!

    Még most írok elsőnek ide és örülök hogy van ilyen fórum is :)
    Két kerékpárt is felújítottam a hetekben. Sajnos azért volt erre szükség mert a feleségem bringáját ellopták szeptember közepén és vettünk egy kicsit lepukkant németből behozott kerékpárt. Első ránézésre aki nem látott benne fantáziát az ott is hagyta volna. De alumínium váz (nem is láttam még ilyen módon összeállítva), alumínium dupla falu magasított felni...egyszóval minden alumínium volt rajta. Az ára sem volt sok hiszen a két felnit a boltban nem vettem volna meg ennyiért.
    Az én bringám is németből behozott olyan 8-9 éve van meg és mostanra megérett egy jó nagy karbantartásra.
    Természetesen év közben kisebb karbantartást azért megcsináltam. A két bringának a vázát és villáját kicseréltem így a páromé elöl teleszkópos lett.
    Mindkét bringát teljesen szétszedtem. Vázfestésen esett át mindkettő, új monoblokk középre a kerék agyak azok nagyon jók mindkét bringán bowden csere...stb. Első hátsó lánckerék sort kapott az egyik természetesen új lánccal. A másikon azok még bőven jók. Az enyémről teszek fel képet az asszonyét még teljesen nem csináltam meg (lámpa tartó, oldaltámasz hiányzik) ezért még nem fényképeztem le.
    Ilyen volt:

    És ilyen lett:

    A pedált nem akartam lecserélni mert egy kedves régi barátomtól van aki DH-zott és a nyertes kerékpárról lecserélte és nekem adta.

    Ja és lenne egy olyan kérdésem hogy szerintetek melyik lakatot érdemes megvenni?
    Vagy mindegy?
    Ezt vagy ezt ?

    Köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

    KLÍMA szerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!

Új hozzászólás Aktív témák