Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Hasaggymeg #135450 üzenetére

    Én kifejezetten kis tenyerű vagyok mert nem nőttem valami nagyra de simán váltok és fékezek alsófogásban. Sőt, elvileg ezt az R8000-es Ultegra fékkart egy csavarral még közelebb is lehet állítani a kormány hajlatához.

    Most már ki kéne próbálnom valami komolyabb egyenes kormányos gépet hogy mennyire érezhető a különbség.
    Annyiban igazad adok hogy magát a fékváltókart jobban be kell nyomni hogy váltson a váltó de maga a váltás épp elég határozott.

    gabro0: szerintem Hasaggymeg csak nincs hozzászokva az outis fékváltókarhoz. Azoktól akik használják még sose hallottam panaszt hogy nem lehet jól fékezni vagy váltani, pedig azért van aki "csak" Sora vagy egyébb belépőszintű cuccokat használ.

    Amúgy amikor először néztem közelebbről országútit fékváltókarral én se tudtam elképzelni hogy az hogy a fenébe működik. Mióta az van meg kb mást nem tudnék elképzelni magamnak annyira megszoktam. A melós csótányom egyenes kormányát fogni már néha fizikai fájdalom. Sokszor próbálok rámarkolni a váltóra hogy kissé outisabb fogással tekerjek :D

    Mod: Gabro, lehetett már az 5700-nál is csak ott alátéttel ami macerás volt. Az újabbaknál, legalábbis felsőbb kategóriában meg már egy csavarral tudod finoman szabályozni.

    [ Szerkesztve ]

    Més que un club!

Új hozzászólás Aktív témák