Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz Hasaggymeg #137181 üzenetére

    Ha gyorsan veszed ki az energiát az aksikból vagy gyorsan töltöd ugyanúgy melegszik. Drónos repkedésnél télen többet lehet repülni kicsit agresszívebb mozgással, mert a hideget nem szereti az akksi, és az agresszív mozgás miatt gyorrsabban merül, viszont közben saját magát melegíti optimális hőmérsékletre. Telefon is megsül, ha tolod a PupG-t v mit tudom én milyen zsugák vannak mostanság.

    A mosás tényleg problémás lehet, de ha láttad a videót, akkor ott az alsó cső teljes aljzatát le lehet emelni, ha be is gyűlik oda a sár, az egy ilyen alkalommal simán tisztítható.

    Én azt nem értem amúgy, hogy olyan picire tervezték azt az aksit, miért nem lehetett volna 2x ekkora, és rekord mennyiségű hatótáv, akár 200km v mérföl 1 töltéssel eco módban, na az azért már odaver :D
    Lehet pont azért mert nincs ember aki ennyit teker?! De akkor meg ott vannak akik többnapos túrára mennek, és mondjuk kempingeznének, ott nincs lehetőség töltögetni, és 200km akár 3 napig is elég lehet ha okosan használod.

    Leginkább az zavar, hogy még féltávnál sem járunk 2019ben, de már a 2020as modellel frusztrálják az embereket, hogy figyelj haver amit te idén vettél, és éppen csak kézhez kaptál, na az már elavult technológia, mert ni mi van számodra, még jobb meg szebb meg kékebb :)) Én elhiszem hogy minden gyártó előrébb jár, akár évekkel is, de minek kell már ilyenkor mutogatni az új modellt?
    Ha gazdag osztrák nyugdíjjas lennék, és látom ezt a videót, akkor az idei modellt már meg sem veszem, megvárom a jövő évi modellt, ami azt jelenti hogy bokán lőtték magukat, mert ha nem lövik már most le a 2020-as gépet, megveszem idén a 19et jövőre meg lehet a 20ast.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák