Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz arn #154759 üzenetére

    A tejet ereszti? Nekem a Nobbyk meg a Rekon eddig nem csinálta, remélem az Evo Nobby sem fogja.
    Milyen gumit sikerült kivágni? Snakeskin volt? Hát ha a Snakeskint is kivágja majd nálam valami, akkor valszeg visszatérek az olcsó Performance-hoz, azzal legalább csak 13-max 20 eur-t bukok :D

    Más: Ha már gumi, a múltkor elmélkedtem a gördülési ellenállásról, ezt a teszt listát átnézve továbbra is úgy tűnik, hogy aszfalton az anyagkeverék és a guminyomás számít igazán, terepen meg a szélesség és a bütykök mérete/kialakítása. Szal úgy érzem, hogy az a közhit, hogy az agresszívebb gumiknak mindíg nagyobb a gördülési ellenállása, téves, itt jól látszik, hogy a sereghajtó külsők közül kettő pont "gyors" gumi (Maxxis Ikon, Vittoria AKA) és pl. a Vittoria azóta, amióta új anyagkeveréket használ, sereghajtóból az egyik legjobbá vált (Mezcal TNT G+ 1.0). Ahogy elnézem egyes xc gumik között akár 25 watt különbség is lehet, ami jól gondolom, hogy már elég brutálisan megérez az ember és valszeg az átlagon is meglátszik?
    Valszeg erre is sokan rávágnák, mint a grammozásra meg a geometria különbségekre, hogy aki nem versenyez pro szinten annak tökmindegy és blablabla ;] .

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák