Új hozzászólás Aktív témák

  • ZolkoW

    őstag

    válasz Andris837 #159383 üzenetére

    Szerintem kevesen vannak, akik érdemben tudnak hozzászólni, de én is inkább merevvillások között nézelődnék, ha jól látom, ezen az oldalon az a fitness bicikli kategória.
    Mindenhez a 100Kg-os súlyhatárt írták, szerintem ez csak valami copy-paste dolog lehet inkább, legalábbis a legtöbb alkatrésznél (pl. mikor kerekeket néztem) inkább 120 Kiló szokott lenni a megengedett terhelhetőség. Ez is 20-szal kevesebb, de gondolom az is a célod, hogy lejjebb menjen, tehát lehet, hogy nincs is az olyan távol. Volt tandemünk a párommal, ott kb 150 kg-nyi embert kellett elviselnie az alkatrészeknek, de nem volt extrémen túlméretezve semmi. Acél merevvilla, 26-os 36 küllős kerekek sima 2-es küllőkkel, a felni valami durvulósabb volt, de nem extra, gyorszárak, 185-ös tárcsák elöl-hátul, 8sebis négyszöges hajtás... Azt tudom, hogy egy trekking teleszkóp a 25,4mm-es becsúszóival már attól összerezzen, ha közelebb megyek hozzá, teleszkópból biztos volna alkalmas, csak minimum 32-es becsúszóval, és azok lehet hogy nem férnek még bele egy 150ezres bicikli felszereltségébe (nem mondom, hogy biztosan nem, de egyszerűbbnek látom a merevvillát, és több marad más alkatrészre)

    szerk.: egyik nap azt álmodtam, hogy tandemet építek... :U
    itt jegyezném meg, hogy mennyivel egyszerűbb ma, az 1x hajtások korában ez, nem kell variálni a hajtókarokkal, annó még három garnitúra hajtóművet vettem, hogy bal oldali összekötő lánccal csináljam, epoxyzott pedállal a bal oldalon, ami előtte mindig kitekeredett... régi szép idők :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

Új hozzászólás Aktív témák