Új hozzászólás Aktív témák

  • flash-

    veterán

    válasz NandorHUN #169795 üzenetére

    talán ár érték arányban az egyik legjobb az abus u40 mini decathlonból.évek óta 7500 ért árulják, másutt ez a lakat 14 ezertől kezdődik, és ennek 14mm a kengyelvastagsága, 20 ezer alatt csak vékonyabbak vannak(igaz 15 körül van már 13mm ami nem sokkal kisebb de nagyobb az ív)(talán 27ezerér van ami már vastagabb 15mm-es) és mindkét oldalon zár tehát elvileg mindkét oldalon el kéne vágni hogy le lehessen szedni.
    hátránya elvileg az előnye, a kis mérete ezzel csak a vázat tudod odakötni valamihez, váz+kerék+ korlát már nem játszik. Előnye lehet hogy nem lehet hozzáférni illetve elég nehezen.
    A lezárás a klasszikus kerékpártárolóhoz(kerékbetolós)kis kreativitással megoldható, vagy hátsókerékkel rakod be a keréktartóba vagy a tartó luk mellé így a láncvillát oda tudod kötni(így kis szerencsével két bringát is oda lehet lakatolni láncvillánál, már nem egyszer sikerült) vagy pedig a a középtengelynél teszed rá a kerékártárólóra és így az alsócsövet tudod hozzákötni.(nyilván kereket el lehet így vinni de legalább a vázat nem)

    nyereg+kerék védelemre is aminap láttam abus-tól megoldást, nem ismerem, és lehet valami hasonló kínából olcsóbban megvan:
    [link]

    [ Szerkesztve ]

    "Embrace our fellow man, no longer vilified"

Új hozzászólás Aktív témák