Új hozzászólás Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    válasz Cathfaern #17556 üzenetére

    Körülnéztem én is a (győri) Lidl-ben. Műhelypumpa itt se volt egy darab se már (igaz nem is azért mentem). A nadrág az tényleg kritikán aluli, egy vastagabb boxer többet ér, mint ez a "betétnek" nevezett valami. Úgyhogy azt nem is vettem.
    A szerszámok+nyeregtáska viszont nekem kifejezetten szimpatikus, ezt vettem is. Maga a táska szerintem hozza az átlagminőséget (nem egy deuter, de egy átlag 4-5k-s táska minőségét hozza). A szerszámok hasonlóan, nem ezzel fogsz egy 2 évben vízben álló összerozsdásotott imbuszcsavart kitekerni, de a hasonló mobilszerszámok szintjét hozza, arra teljesen jó, hogy ha út közben meg kell igazítani valamit, akkor meg lehessen tenni. Mindez 1800 Ft-ért... szerintem akinek nincs ilyen, annak mindenképp érdemes beruháznia egyre.
    Kesztyű: régóta keresek normális kesztyűt (nekem valahogy az összes vagy vágja az ujjaim közét, vagy hatalmas a kezemre... ), nem állítom hogy ez lesz az, de próba alapján nem tűnt rossznak. De majd éles teszt mondja ki a végső véleményt
    Lámpa: Ez hatalmas pozitív csalódás. Azért akartam venni ilyet, mert nemsokára két biciklit fogok használni (munkábajárós meg sportolós), és nem akartam állandóan átpakolgatni a lámpákat. Szóval nem vártam sokat tőle, csak annyit hogy világítson és legyen olcsó, gondoltam ezt minimum hozni fogja. Ehhez képest meglepetés ért, mivel ebben a kategóriában kifejezetten erős fénye van. Ez se fogja megváltani a világot, és nem ezzel fogja az ember a gonosz reflektoros autókat megbüntetni, de arra tényleg jó, hogy ha egy kicsit kevésbé kivilágított helyre ér az ember a városban, akkor is lásson valamit, és ne csak őt lássák. Megkockáztatom még városon kívül is használható, bár ezt le kéne tesztelni. Hogy őszinte legyek elgondolkoztam, hogy beugrok még egyért az országutira is venni... Ja és ugye a 4000 Ft-os árba benne van: első lámpa, hátsó lámpa, 4 ni-mh akku első lámpához, 2 AAA elem hátsó lámpához. Egyébként papírja szerint az első lámpa 10/20 lux-ot tud, előbbi mellett 15 óráig működik egy töltéssel. A lámpák rögzítése szokványosnak mondható, semmi extra, de én tapasztalatom alapján teszik a dolgukat (igaz én csak országúton közlekedek).
    Szóval ruha ügyileg amennyire leeresztettek, szerintem kiegészítők terén mindenképp érdemes körbenézni :R

Új hozzászólás Aktív témák