Új hozzászólás Aktív témák

  • pendre54

    addikt

    Üdv!
    Most járok itt először, és lenne egy eléggé egyedi igényem kerékpárügyileg. :) A helyzet az, hogy még az apámtól örökölt kerékpár, már olyan szinten ment tönkre, hogy javíthatatlan, lényegében már csak tolni lehet, hajtani nem.
    Szóval, keresek egy olyan kerékpárt, mint amilyen a lovaknál a muraközi :D , azaz kellően nagy, és hatalmas teherbírású. Ez azt jelenti nálam, hogy minimum 130-150 kg-ot röhögve elbírjon, csomaggokkal együtt.
    A másik elvárásom az lenne, hogy ha rá ülök, akkor a térdemmel ne üssem már ki a saját fogaimat, mert amúgy 194 cm magas vagyok. Tehát, jó magasan lévő ülés, magasan lévő széles kormány, olyan ökörszarv szerű ;] , azaz olyan kerékpárt keresek, amelyen egyenes háttal tudok ülni kényelmesen, és nem előre görnyedve.
    Sebességváltóra sincs szükségem, mivel egy alföldi városban élek, sík terep mindenhol, és rengeteg a kerékpárút.
    Végignéztem már jó párt netes oldalt, de ott jóformán csak ilyen inci-finci divatkerékpárokat látok, és amelyek ránézésre olyanok, hogy ha ráülnék, azonnal összeroskadnának alattam.
    Ezért kérnék ötleteket az itteni szakiktól, hogy hol, merre nézelődjek, milyen típusok felelnének meg az igényeimnek, és lehetőleg itthon is kaphatók legyenek.
    Az árra vonatkozólag egyelőre nem írok semmit, de nyilván nem örülnék, ha egy ökör árát kellene kifizetnem.
    Előre is köszi a segítséget.

    [ Szerkesztve ]

    "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

Új hozzászólás Aktív témák