Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    Na asszem eljött az ideje nálam is a gumivásárnak, de eléggé tanácstalan vagyok. Eddig elöl-hátul Nobby Nic volt, ami tökéletesen megfelelt, de az új szériát elcseszték és a régi bike24-en már nem kapható (ott vásárolnék). Főleg a hátsó kopott, de késő tavaszig lehet az első is megérik a cserére. Kb. ezek az opciók:

    - hátra egy Rocket Ron és elöl marad a régi.
    Pro: egy gumival olcsóbban megúszom és kb a RR-től tudom mire számítsak.
    Kontra: tavasszal az első Nobby-t is cserélnem kéne és mivel az új modell nem tetszik, nem lesz amire :( . Különböző márkájú gumit elöl-hátul nem akarok, kicsit olyan, mint a felemás cipő :D . Előre is nem akarok RR-t, mert oda agresszívebb kéne.

    - van egy szett Maxxis Rekon-om, amit nem szeretek, mert gyors gumi és a Nobby-hoz képest sárban-hóban csúszik, mint a fene. Na de most arra gondoltam, hogy nyáron talán hátsó guminak fasza lenne (?) és előre vennék egy Forekaster-t.
    Pro: szép a sárga Maxxis logó :DDD és végre elhasználnám a porosodó drága Rekon-okat
    Kontra: nem tudom a Forekaster-től mire számítsak, mennyire tapad, a 2.2" verzió hozza-e a Schwalbe gumiknál megszokott szélességet... azt sem tudom nyáron hátul beválna-e a Rekon. Ezzel valakinek tapasztalat? Nyáron, száraz talajon van hátránya a gyors gumiknak, vagy csak sárban véreznek el az agresszívhez képest (mert ott biztosan :( )? 2.2" Forekastert használt valaki?

    - veszek egy szett Pirelli gumit (Pirelli Scorpion S MTB + Pirelli Scorpion S Lite MTB) és tavasszal kidobom a jelenlegieket a francba. Addig talán még kihúzza a hátsó is.
    Pro: kipróbálok valami újat, az újdonság varázsa
    Kontra: drága, tapadásban fogalmam sincs mire számítsak

    Most ott tartok, hogy a Maxxis felé hajlok a legjobban és remélem, hogy jó lesz a Rekon hátsó guminak nyárra. Más márkák Agresszív xc gumijai sajnos nehezek, ezért nagyjából csak ezek maradtak...

    #182553 Runner_fxr: gratulálok az ifjú párnak! :D

    [ Szerkesztve ]

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák