Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz 6030D #189698 üzenetére

    Kp mindenképpen kell, az általad is leírtak miatt. Amúgy érdekes, hogy senki nem említette, felénk a benzinkutak a legnagyobb biciklis találkozóhelyek, a frekventáltabb helyen lévőknél jobb időben konkrét találkozók alakulnak ki. Amúgy is praktikus megállni hosszabb tekerésen feltölteni a készleteket: magok, müzliszelet, gél, bifi, energiaital, kóla, kávé, nyáron fagyi, jégkrém, hideg víz, és még wc is van! #tankstellenromantik

    Amúgy jövök valami új dologgal, amit még senki nem említett, bár elég specifikus is: fájdalomcsillapító. Sajnos migrénes vagyok, amit a fizikai megterhelés, a meleg, és a tűző nap együtt nagyszerűen ki tud hozni. Ha időben elkapom egy értágítós fájdalomcsillapítóval, akkor megúszható, ha viszont beüt, akkor inkább lefekszem az árokpartra meghalni, mert onnét már nem fogok tudni menni sehova. Tavaly nyáron 2x szoptam be, az egyik esetben hazaértem, mielőtt igazán durva lett volna, a másik eset volt igazán kemény, amikor még 15-20 km-t le kellett tolni hasogató fejfájással, miközben felváltva kerülgettem a szemem előtt vibráló fekete foltokat, meg olajfolt-szivárványszínű felvillanásokat, eléhezve, 160-as pulzussal tekerve 15 kmph tempóval. És próbáltam nem elesni. Na, akkor pont nem volt nálam gyógyszer, pedig valahol 60 km körül pontosan éreztem, hogy most kéne bevenni, de onnét még volt 50 hazáig.

    balintbaba: Erre nem tudok mit mondani, késő ősszel vettem, eddig 5 alkalommal voltam vele kint, 312 km van benne, egyelőre vajsimán vált.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák