Új hozzászólás Aktív témák

  • RaiZka

    tag

    válasz INTELligent #194824 üzenetére

    en vagyok 6030D altal emlegetett forumtars. Ha csendet akarsz akkor Direct Drive pont, sajnos a csendes es halk erosen zsebbe nyulos, kozel egy bringa ara.. Mondjuk en amugy gondolkodom, hogy megvalljak e tole, de meg nem eldontot a kerdes.
    Ahogy irtak egy padloventillator 40+ cm-es lapatokkal alap. Euronicsba meg Tescoba is be-be szoktak akciozni ezeket a monstrumokat. Ha van ra keret akkor lehet taviranyitosban vagy gondolkodni. 2 torolkozo legalabb de inkabb 3 -- 1 a vazra - 1 a kormanyra - 1 meg az arcodat torolgetni. Ha nem raksz a vazra akkor minden menet utan tisztitsad le a gepet.
    Zwift az izles kerdese, hasznaltam egy evig, jo moka de nekem nem adott akkora elmenyt.. Az Zwift elofizetes helyett / aran vettem egy Garmin Edge 530-at ami kezeli a a gorgot es azon at megy az edzes. Laptopot rengeteg dolgon tarolhatod a bringa elott, vehetsz csillivilli Tacx, Wahoo, egyeb tarolot vagy megoldod kreativan (nekem egy Lidl szereloallvanyba van befogva egy husvago deszka :D , ismeros az 5ezer forintos ikea etetoszekre rakja, stb..)

Új hozzászólás Aktív témák