Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz jjeahh #219485 üzenetére

    Ma talalkoztam ozekkel, szarvassal, nyullal. Itt a legnagyobb veszelyt a vaddiszno kondak jelentik, foleg, ha vannak kicsik. Akkor nem jo keresztezni az utjukat. Szarvasbogesnel kell meg figyelni, volt mar ra pelda, hogy vissza fordultunk, mert vannak igen megtermett joszagok is.

    Szinteket lehet gyujteni, ma 43km -et mentem, es ehhez jott 1200 -as szint. De en nem keresem a maszast, azert maszok, hogy utana lefele csapathassak. :D Neha ez felremegy, mert most is felmasztam, aztan egy uj utvonalon jottem le, ami valszewg egy regi DH palya volt. Borzalmasan rossz, fenyesre kopott eles sziklas osveny, par darab, ezzel a bringaval is hasznalhatatlan ugratoval. Itt az elvezet is elmarad, mert a 40-50km/h maxok helyett 20km/h -val csordogalsz lefele, mert ramesz a kore, es a kerek alul kifordulva tuti kirantana alolad a kereket, ha egy kicsit be is dontod. Nem veletlen mindenki hetenybe jar....

    Ha nagyon szintezni akarok, ott van az Obanya korom, az 63km, es 2100m szint. Ezert jo ez a kemenyebb trail gep, folfele is okes, lefele sem kell ovatoskodni(max. 1.4-1.5bar nyomas kell hozza, de a heten probaltam 1.3bar -al is). Viszont KOM -okat nem fogsz vele donteni egyik iranyba sem, esetleg kemenyebb trail -eken lehet ramenni, ahol van durva lefele resz, de mesz folfele is.
    Felesegemnek ha meglesz a bringaja, akkor az hardtail lesz, megnezem, mit tudok majd vele folfele ott, ahol a Jeffsyvel is jarok. Most nagyon ugy fest, hogy 27,5" lesz belole, es S meret, hogy kenyelmes legyen.

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák