Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyufaaa

    veterán

    válasz Krisz79 #22012 üzenetére

    Én használtam a Decathlon-os vezeték nélkülit is. Hibátlanul üzemelt. Nem vesztette el a jelet a környezeti hatásoktól, már amennyire közel mentem magas feszes helyekhez. Jelenleg is megelégedéssel használja az egyik kollégám és ma egy újabbat vásároltunk egy másik bicajra. Írják róla, hogy nem nagyon szereti a le/felszerelgetést. Ezzel nincs tapasztalat, mert sosem szedtem le a cangáról, iletve Ő sem tekergeti.

    Leváltása azért volt, mert a kerékbe bekerült egy agydinamó, ami a telefon töltőrendszerét hivatott megtáplálni. Ennél már, ha terhelve van a dinamó, akkor dobta a jelet. Cseréltem VDO DW-re, de hiába.Ez is elhasal a dinamótól. Sőt, a CATEYE ledes villogótól is besokall a VDO (bár ez csak teszt erejéig volt a bringán). Viszont ez a CREE ledes csöppség ez meg sem zargatja. Vidáman teszi a dolgát. Egyedül az agydinamó, ami kilövi nálam.

    (#22014) Krisz79 : A tárcsafék bovden háza lemegy a villára, így szerintem ne szórakozz vezeték nélküli km órával. Azon szépen le tudod vezetni a vékony "kanócot"

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák