Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz peetie1 #236703 üzenetére

    Én ebben a "sztoriban" nem találok hibát. :D És van egy sejtésem, hogy ez megtörtént esemény alapján, vagy minimum az "Azonos című" könyv alapján íródott. :DDD

    Annyi, hogy én egy ilyen köztes réteget áthidalok. Mert a sima utcai rövidnadrág, focimez, Merida Crossway kombóról nyergelek át az országútira. Szóval én az elején, még a Dechatlonos cuccokat is kihagytam.

    Most meg lesz szerencsém kipróbálni, használni egy ilyen szettet: [link] Amiben Armstrong és Contador is tekert. Bár a márkáját fejből nem tudom.

    Nekem egyébként is van ez a hülyeségem, hogy hajlandó vagyok megfizetni a márkát. De mindenkinél van egy határ. Hát majd meglátom, hogy mi lesz. Most is nézegetem a nyeregtáskákat. Van a Dechatlonos, jó mindenre gondolom az is. Azért én nézegetem a Cube Acid márkájút. Ami kétszer annyiba kerül, de hát Cube, és a bringa is az... :)

    szerk.: Ja és nehogy azt higgyétek, hogy nem néztem már most a Valter Ati-s Jumbo mezt. De nekem az eredeti csapatmez még jobban is tetszik a Magyar bajnoki meznél. Ezért úgy zártam be az oldalt, hogy basszus ebből 1-1db kellene akkor. És az nekem drága, nem fogom megjátszani magam. Nem az én szintem. Ettől függetlenül lehet lesz még nekem olyan. :D

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák