Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz parandroid #258555 üzenetére

    A Garmin annyira leuralja a piacot, hogy más labdába se rúg mellette. Persze ez biztos nem véletlen. De azért ne felejtsük el, hogy itt a topikban is vannak kiborulások a Garmin-nal kapcsolatban is. Talán a Wahoo lehet a második a piacon. Mekkora részesedéssel? Eléri egyáltalán a 10%-ot? Még az sem biztos. (Aztán most lehet, hogy hülyeséget írtam. ) Bryton és a többiek meg olcsók (általában). De a minőségük szerintem elmarad a két nagytól.

    Az egyik tesztben úgy jellemezték a Garmin-t és a Karoo 2-t, hogy a Garmin az iPhone, a K2 pedig az android. (Ami konkrétan igaz is, mert a K2 androidon alapul). Szóval a Garmin a jól kiforrott, megbízható termék. És szerintem ezt senki sem vitatja.

    Én is Garmint terveztem venni. Csak annak az árának a lenyeléséhez kell venni azért egy nagy levegőt. Legalábbis nekem mindenképp. Simán 200ezer forint feletti összegről beszélünk. Mert valószínűleg onnan válogattam volna.

    Ezeket a vásárlásokat én úgy csinálom, hogy azért indokoltnak kell találnom, hogy ennyit költsek. Amikor megvettem a Bryton-t írtam/tudtam, hogy nekem az elég. És el is vagyok vele. Aztán a Balatonkör, és a letekert 4000+ km idén, elég indok arra, hogy váltsak. Azt hiszem bizonyítottam magamnak, hogy "megérdemlem". Na meg kell is, hogy ne tévedjek el. :D Ez is egy fontos indok az esetemben.

    Viszont nem most akartam még venni. Úgy voltam vele, hogy jövőre is ráér majd. Csak megláttam ezt az akciót. Ami az esetemben -120ezer forintos indok. Kb. Ami már akkora összeg volt, hogy akkor vettem a fáradtságot, és rendesen utánanéztem a K2-nek. Ráadásul siettem is az akció miatt. És úgy gondolom, hogy következő lépcsőnek jó lesz. Persze azért van bennem félsz. Mert ez még mindig nem Garmin. Ha Garmin-t vettem volna, teljesen nyugodt lennék. Egyszerűen a neve miatt. A Hammerhead viszont inkább olyan számomra most még mint a Bryton. Kérdőjeles. Aztán majd meglátjuk.

    Kicsit egyébként problémás az utánajárás, mert a legtöbb videós, írásos teszt kb 2 éves. És a K2 sokat változott ez idő alatt. Nagyon sok update volt. A reddit aktuális. És olvashatóak is ott gondok, néhány user-nél. De majd írunk róla gondolom mindannyian. Így is volt már itt fórumtársunk akinek szintén volt vele baja. De mint mondtam, a Garmin-ról is vannak negatív vélemények itt néha.

    Ui.: Csak a biztonság kedvéért kérdezem, az "unboxing videót" pontosan miről is készítesz ha kérjük?! :U ;]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák