Új hozzászólás Aktív témák

  • ZavaBalazs

    őstag

    válasz szimpláncsak #262160 üzenetére

    bryton néha produkál érdekeseket, érdemes lehet rányomni a "correct distance"-re straván.
    nekem pl a megyeri-hídon szokott mindig meghülyülni, össze-vissza mutatja a sebességet, meg sokkal többet ront az átlagon, mint kéne neki (pl: 20 km után 30-as átlagról ront 7 tizedet nyugat-kelet irányban, amihez kb 24-25-ös átlaggal kéne menni felhajtókkal együtt, de a szegmensen látom, hogy 28.7 volt az átlag :U ), ezeket utólag a strava valamennyire tudja korrigálni.

    láncmérős megerősítést köszönöm mindenkinek! :R

    hét közben egyedül voltam itthon, gyerekek+asszony a nagyszülőknél, úgyhogy volt idő tekerni: hétfő-péntek 400 km (ez önmagában a 3. legjobb hónapom lenne strava szerint, csak a most július-augusztus több :D ), volt benne egy buba hétfőn, ahol aláírom, tényleg picit drámaibban rémlett a mászás kérdése, de azért így is volt 4-5 kaptató, ahol a faszba kívántam az egészet. :B kamaraerdőtől 26.9-es átlag, majdnem 2 egész kph javulás májushoz képest, mondjuk ennek legalább a fele az, hogy nem szívtunk a bicikliúttal fehérváron, hanem a mártírok útján mentünk :DDD
    ezen kívül egy dömörkapu mászás-pilisszentlászló lejtőzés volt hosszabb út, ahol a mászást valahogy sikerült lehozni magamhoz képest egész jó tempón 160-as átlag, 175-ös max pulzussal, pedig általában elég egy emelkedőre ránézni a 180-as átlag, 195-ös maxhoz. :U amúgy ez jópofa volt, futott át előttem mókus meg fácán, meg repült át körülöttem több verébraj is keresztbe, és a lefelé jövő autósok is tök türelmesek és megértőek voltak a hatvannal lejtőző hülyegyerekkel. :R
    többi az csak kis 20-40 km tekerés ahogy a munka meg az egyebek engedték, de az tök jó volt, hogy amikor nem csak lötyögni mentem ki, akkor belet nem kitaposva is ment a 30-as átlag ezeken.

    na de most vissza a heti ~100 km-ekhez, lehet, hogy a börzsöny ringig nem is lesz rendes hosszú tekerés. :( jut eszembe, arra tervez valaki menni?

    wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

Új hozzászólás Aktív témák