Új hozzászólás Aktív témák

  • Grave_444

    nagyúr

    válasz parandroid #262976 üzenetére

    Használt biciklikről beszéltem 100e Ft körül.
    Ahogy írtam páromé ~250k volt újonnan, barátom, aki a Cross Fusion 2017-et adná ennyiért szintén 250k felett vette 6 évvel ezelőtt. Nem gondolnám ezeket olyan rossznak, vannak sokkal gagyibbak is napi használatban... Nyilván az árához mérten nem számítok csodára, de azért közel sem olyan rosszak szvsz. (A crosst 4x30km-re használtam már, hibátlan. Országúti talpig díszruhába beöltözött emberekkel tartom a tempót.)

    robee19
    Persze ez világos, mindenkinek van egy hobbija vagy egy olyan dolog, amiben a józan ész határain túlmegy és élvezi, ezzel nincs is semmi gond. Én valószínűleg a heti 1-2x való éjjeli multiplayer kockulásommal merítem ki ennek a fogalmát. :) Ettől függetlenül, aki amatőr szinten egy gagyibb pc-vel belecsapna még nem venném el az életkedvét is.

    Én sem megbántani szeretnék senkit, de én nem az a kategória vagyok, mint itt a többség, mert olyan szinten nem érdekel a dolog. Tekerek vele szigorúan vidéken bicikliúton, esetleg kis erdei túra, aztán elrakom a tárolóba és kész. Páromnak van más sport miatt profi okosóra, ami mindent monitoroz, engem az sem érdekel, a kilómétert és az átlagtempót tudom csak. :) Autós forgalomba csak amíg kiérek a városból szoktam menni, esetleg városon belül akkor, ha nem csak nyomvonal van, hanem rendes bringaút.
    Szóval nem közletekési céllal ülök fel, arra ott az autó, nem BP-n élek.

    Mivel érdekelt hozzáértő véleménye rákérdeztem pár típusra.

    Gondolom jeni sem napi munkábajárás miatt kérdezte.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák