Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz Tin #265565 üzenetére

    Az hagyján, de “jogosítványt” is fog kapni a végén. Rendőr tartja az oktatást amúgy, gondolom a sulinak megvan a saját gyakorlópályája is az udvaron (ahol van hely, ott szokott lenni). Nemcsak tekerni ranulnak meg, ha em az összes szabályt, beleértve a szükséges felszerelést, azért kell a lámpa. A bicaj is le lesz prüfölve, kap egy matricát, ha ok.

    Amúgy úszás ugyanez, megtanítják őket, a végén meg “vizsgáznak”, és az alapján jár a minősítés (nálunk az egyiknek jött csak össze a csikóhal, a másik eggyel kisebbet kapott :D ).

    A másik hozzászólásodra: jól tetted, hogy rendőrt hívtál, megfélemlítésre játszott a köcsög. Felénk is ez megy a nagyobb parkolókban napközben, kiteszik a bólyákat, aztán ott gyakorolnak a motorral, meg az utánfutóval. Bár én még konfliktusba nem futottam velük, de tényleg kb használhatatlan tőlük a parkoló nagy része. Naívan úgy vagyok vele, hogy ahogy telik a parkoló, biztos lelépnek. Tekintve, hogy amúgy fizetős P+R, nyilván kibasznák őket onnét, ha zavarnák a usereket.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák