Új hozzászólás Aktív témák

  • Csokicsibesz

    tag

    válasz lsebestyen #268758 üzenetére

    Szerintem elbeszéltünk egymás mellett. Egyébként nekem nem Direto-XR-em van, hanem sima Diretom (a google az XR hibákat dobálja fel).

    Én értem amit mondasz, hogy kell idő a görgőnek az adaptáláshoz és addig más lesz az elenállás. Ez szerintem az én görgőmnél kb 10-20 mp között van. Ha 60 mp-ként ad hozzá 20 wattot, akkor az idő 1/3-ban igazából nem pontos az adat. Továbbra is fenntartom, hogy az 1 perces ugrásokkal elvégzett teszt az átállási idő miatt nem lesz pontos. Erre mondtam, hogy jobban jársz ha írsz magadnak egy tesztet 3 perces ugrásokkal, mert akkor sokkal jobb adatokat fogsz kapni.

    Én azt fejtegettem - amit valahol olvastam, de most az istennek se találom, hogy hol - hogy a Zwift valahogy úgy állítja az ERG módot, hogy neked kell tartanod az adott ellenállást, mert minnél jobban akarja szimulálni a kinti környezetet. De egyszerűen az emlékezetem kívül nem tudom alátámasztani mással ezt az állítást, mert hiába keresem nem találom.

    Télen az edzéseket ERG módban csináltam, szerintem 1x v 2x volt olyan hogy meghülyült, de ott az ERG bekapcs-kikapcs megoldotta.
    SIM módban is mentem, ott pedig totál hibamentesen ment.

Új hozzászólás Aktív témák