Új hozzászólás Aktív témák

  • Lacerta

    aktív tag

    És akkor most hadd fultonkodjak egy kicsit. :D
    ( Bocs @fulton, immáron legendává nemesedtél :) )

    Szóval nézem a trekking bicajokat, és a következő kérdések vetődtek fel bennem:

    - Jól látom, hogy a Cube elég jó ár/érték arányban? Találtam Meridát, KTM-et is, ami tetszene, de Meridában 2x11 lenne csak, a KTM meg elképesztően drága. Utóbbi tényleg ennyivel többet tud, vagy csak baromira túlárazott?

    - A Cube vonalat nézve, Nature és a Kathmandu EXC, SLX jönne be.
    Az SLX felszereltség valóban ér annyit, amennyi a felára az EXC-hez képest?
    A gyári sárvédő/csomagtartó/lámpa szett mennyire használható? Azt olvastam, a Cube nagy k*csögsége, hogy csak saját cuccokat fogad. Mennyire igaz ez?
    A csomagtartó mérete és a rögzítés módja nekem elég f*snak tűnik ( ezért jöhet szóba a Kathmandu, bár a gyári csomagtartó hossz ott is nevetséges kép alapján ),a Nature csomagtartónál meg elképzelni sem tudom azt, mint amikor 2020 márciusában szóltak nap közben, hogy mindenki menjen haza HO-ba, és akkor az asztali gépemet monitorostól kartondobozban felpókoztam a bicaj csomagtartójára, és hazatekertem.
    Ezek a csomagtartók mennyire univerzálisak külső kialakítás tekintetében? Vajon a Deuter Rack packemet fel lehet rá tenni?
    Középsztendert tudok felszerelni a vázra?

    -A sárvédős/csomagtartós kivitelen lámpa is van, ez mennyire használható? Kapcsolható kormányról is, vagy a lámpatestet kell nyomkodni?

    - Úgy látom, releváns árkülönbség van az itthoni és a külföldi vásárlás közt. Mennyire ajánlott a külföldi beszerzés?

Új hozzászólás Aktív témák