Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    Köszönöm a tanácsokat, hozzászólásokat!

    Találtam két ilyen videót:
    Suntour Fork Lockout Repair

    SR Suntour: How to solve lock-out issues

    Úgy nézem, hogy egy lehetséges megoldásnak (csak a kilazult imbusz csavar esetében) jó lehet. Nagyon óvatosan igyekszem ezt a részt megnézni.

    És mindettől függetlenül elviszem egy szervizeshez, hiszen jó, ha egy szakember is ránéz, ellenőrzi, hogy tényleg minden rendben van a fékekkel, váltóval, miegymással. Plusz mivel nem vagyok kerékpár szerelő, évente átnézetem majd mindig szakemberrel, hogy legyen rendben, és biztonságos a bringa. :K

    (Ami a dolog emberi oldalát illeti... A barátság éppen attól az, hogy ilyen dolog nem állhat közé.

    Tényleg a legjobb barátomról van szó, aki egyébként egy jólelkű, aranyos ember, és sokat köszönhetek neki. Ám most felelőtlenül csinált egy butaságot. Ami annyira meglepett, hogy akkor és ott nem is tudtam az ijedtségen és zavartságon kívül máshogyan reagálni. Utána nyilván megírtam neki, hogy nem tetszett a dolog.

    Emberként nem vagyunk tökéletesek, időnként hibázunk... hogy helytelen volt így "tesztelnie" a bringámat, azt én meg is beszélem vele.
    Ám mindez természetesen nem jelenti azt, hogy repesnék örömömben, hogy így tett, és hogy ez lett a végeredmény. Mert egyébként nem maga a lock meghibásodása a leginkább bosszantó, hanem hogy egyáltalán eszébe jutott ez a kerékkel rugózás, vagy ugrálás egyáltalán.

    Ahogyan mondtátok is: megtanultam a leckét, és a bringámra más nem ül fel rajtam kívül ezentúl. Őt ismerve szerintem szintén tanult az esetből.)

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák