Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz Cathfaern #37668 üzenetére

    Hát ez jó kérdés, hogy van megoldva, szerintem a motor akkor is dolgozik amikor 25km/h-nál gyorsabban mész, csak jóval kisebb nyomatékkal. Amikor 25 alá mész akkor meg ráadja a nagyobb nyomatékot.
    Létezik gyárilag 45-ig hajtó 250w-os Bosch motor, ezért szerintem bírja az, amúgy is olyan érzés, hogy a 25km/h meg se kottyan a motornak, érezni, hogy le van korlátozva, szerintem akkor se 100%-on van terhelve ha 45-50 ig rásegít. Azért is van benne 4 fokozatban állítható rásegítés, hogy el lehessen dönteni az útviszonyoknak megfelelően, hogy mennyi nyomatékra van szükséged. Szerintem tapasztalt montis kezében nem para a 45-50-ig is rásegítő ebike. Tapasztalatlan kézben, meg a 25-ig hajtó is veszélyes lehet.

    Szerintem lehet egy ebike-al is úgy menni, hogy legyen edzés értéke, persze lehet rövidtávon, max rásegítéssel úgy is használni, hogy egy izzadságcsepp nem lesz rajtad, ami amúgy nem jön rosszul ha melóba megy az ember, de én úgy vagyok vele, hogy 50km-es túra helyett megyek inkább 100-at ebike-al, kb ugyan az az edzésadag lesz mintha normál bringával mennék 50-et.

    Rákérdeztünk a Bergamont-nál az árakra, 3 modellt néztem:
    Contrail C 6.0
    Contrail C 8.0
    Contrail C 8.0 NYON.
    Valószínű a legolcsóbb C 6.0-át veszem, de érdekes lehet a NYON változat, beépített GPS, kicsit okosabb a vezérlője mint az alap verziónak. Elvileg hétfőn megjön a válasz, az árakkal, aztán meg is rendelem valamelyiket.

    (#37674) fpeter07:Pedig javaslom, hogy próbálj ki egy ebike-ot ha van rá teszt lehetőség, szerintem látatlanban nem érdemes leírni semmit.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák