Új hozzászólás Aktív témák

  • goldnarmz

    aktív tag

    válasz Cathfaern #53143 üzenetére

    Valóban azért vettem, hogy este, amikor hazaérek, legyen testmozgás, mivel totál hozzászoktam a napi szintű tekeréshez. Gondoltam, mégis jobb, mint sötétben szerencsétlenkedni az utcán.
    Igen, csalódtam a virtuális környezetben, de nem azért, mert túl sokat vártam, hanem azért, mert ettől a rendszertől még nem (volt) várható az, hogy gond nélkül tudd arra használni, amire megalkották. Tessék belenézni a tacx forum megfelelő topicjaiba...
    Ettől függetlenül viszont a görgőzés számomra nem alternatívája a biciklizésnek. VR nélkül tekerni egy szobában, úgy, hogy szinte egy vödörnyi izzadtság lemegy rólam egy edzés alatt, (ami semmilyen alkatrésznek nem tesz jót a gépen, nem véletlenül vannak a sweat coverek), miközben Várkonyi Andit bámulom a tényekben, nagyon nem az én világom. Arról nem beszélve, hogy a családdal nem tudtam két értelmes szót váltani, mert zümmögött az a f_staliga. Rengeteg helyet foglal, koszos, és ronda, mint a bűn. Bár, sokan a lakásban tartják a bringát is, sz'al ez ízlés kérdése...
    Ha a VR úgy működne, ahogy annak kell - és nem aranyáron adnák -, akkor talán tudnék benne élvezetet találni.
    De ahogy írtam is, kerestem valami újat annak idején. Nem jött be.
    Hozzáteszem, azóta 4 ismerősöm Tacx Satorija rohad a sufniban, mert ők sem találtak benne semmi élvezetet.
    Lehet, hogy én vagyok defektes, de nekem a tekerés egész mást jelent, mint sokaknak itt a topicban. Nem vagyok ráragadva a kijelzőre, hogy "na, vajon ma mennyivel döntöm meg a tegnapi átlagot", és az sem zavar, ha egy profi bringás csapat úgy otthagy mászás közben, hogy még fel sem eszmélek, de már nem tudom elolvasni, mi volt a mezükre írva.
    Sokkal inkább élvezem azt, hogy friss levegőn vagyok, és szemlélem a természet adta szépségeket mindegy egyes tekerés alkalmával. Sz'al nálam ezért nem vált be a görgő. ;)

Új hozzászólás Aktív témák