Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz ghost364 #70350 üzenetére

    Hát nem tudtad? :) "Magyarországon az egy főre jutó bunkók száma kettő"
    Tulajdonképpen már nincs is értelme felhúzni magunkat bármi nemű primitívségen, megszoksz vagy megszöksz. Kb ennyit lehet tenni.

    Engem ami leginkább kiakasztott, hogy sokszor 5 percig is állok a zebránál mire megáll valaki átengedni.
    Melóba menet, rendszeresen át kell mennem egy forgalmas zebrán ahol egy 2 sávos főút van. Nagy szerencse kell hozzá, hogy hamar átengedjenek. Aztán ha az egyik sávban kegyeskednek is megállni, attól még a másik sávban simán halad tovább a kocsisor. Nem egyszer volt olyan, hogy megáll a külső sáv, elindulok a zebrán, majd az autó takarásából 60-al átsuhan előttem egy autó a másik sávban. Miután megpillant a szeme sarkából satufékkel megáll a zebra után, mintha az bármit is számítana. :) Olyan is volt, hogy satufékkel megáll a zebra előtt, a mögötte lévő meg telibe vágta és átlökte a zebrán előttem. Teljesen érthetetlen számomra, hogy embereknek mi jár a fejében, amikor látja, hogy áll egy kocsisor a zebra előtt, erre ő még átslisszol a másik sávban gyorsan, nem foglalkozva azzal, hogy akár egy babakocsit is kitolhatnak elé.
    Persze én ezekre számítok, ha megbíztam volna az autósokban, már kb 10-szer kinyírtak volna ott.
    Volt idő amikor annyira felb@szták az agyam, hogy pár perc várakozás után beijesztettem, amikor már majdnem a zebra előtt volt egy autó kitoltam egy húsz centire a bringát majd gyorsan visszahúztam. Ilyenkor ijedtségükben átrántják a kormányt a mellettük lévő sávba. Majdnem baleset is lett belőle, bár megérdemelnék, de inkább felhagytam ezzel, kivárom türelmesen a sorom, és b@szok az egészre, mást úgy sem tudok tenni. Már nem is küldöm el a kurv@ anyjába ha ki akar nyírni, csak nevetek a seggfejeken. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák