Új hozzászólás Aktív témák

  • smkb

    őstag

    válasz #63761920 #73134 üzenetére

    Még ezt ajánlottam volna, ennyiért ajándék (kb 140e ből jönne házhoz), egy f@sza kis cromo vázas és cromo villás gép, átlagos felszereltséggel, de nagyon jó áron, egy jónevű USA gyártótól. Ilyennel sem találkoznál napmintnap az úton. Ebben a bringában az izgi egyrészt, hogy cromo, másrészt, hogy az első és támvilla szélessége akkora, hogy még a 29*1.9 terepgumikat is megeszi, ellenben egy fitness vagy trekkinggel. Még az én fantáziámat is birizgálta, de már nem lenne hova tenni a bringákat, ráadásul több is van ilyen szaladgálási célra :)

    Csak sajnos időközben már kifutottak a méretekből, már csak S van, pár hete még minden méret volt.

    Ez is remek bringa lehet a 170ezerért amennyiből ideér.
    Ez sem rossz ennyiért.
    És a személyes kedvencem a kategóriában. Reynolds cromo csövek, karbonvilla. Ez olyan 190 körülbe jönne hozzád házhoz.

    Ha a fenti erősen akciós árakat nézed ebben a kategóriában, mindezek a gyenge fonttal számolva, látható, hogy a Giant Toughroad nem is olyan túlárazott a 250.000 ért... És azért azt sem szabad elfelejteni, hogy sem a Giant, sem a Speci, sem a Fuji nem Gepida, Magellán kategóriás gyártó. A Jamis és Marin meg inkább a Salsa, Surly, Norco, Kona vonalat képviselik egyedi/újszerű és kísérletező szemléletükkel, mindehhez kiváló minőséget produkálva egyéniséget és esetenként kult státuszt adva a bringáiknak.

    Sajnos itt nálunk Mo-n szüklátókörű a piac és a kereskedők is. Be vannak ragadva a monti, trekking, outi kategóriákba és képtelenek az átmeneti kategóriákban gondolkodni. Nulla a gravel/adventure/commuter kínálat. Pl a Canyonnak is gyönyörűek a városi és az ingázó bringái. De itt csak annyi tanácsot kapsz, vegyél montit, vagy trekkinget. Kész. Nehogy véletlenül merevvilára, cromo vázra/ szíjhajtásra legyen igényed, mert ezek itt maga az antikrisztus, mert csak a "nincsen benne teló?? akkor túlárazott" választ hallod :)

Új hozzászólás Aktív témák