Új hozzászólás Aktív témák

  • geotigris9

    tag

    válasz Runner_fxr #73942 üzenetére

    Az első az, hogy mész fől egy fára vagy valami menekülés, ha nem lehet akkor kéne használni a spray-t esetleg, nekem gáz spray van bár nem használom/használtam még védekezésre. (Azt kétlem, hogy nem ért volna semmit spray rendeltetésszerű használatnál. Ugye pontos körülményeket én nem ismerem (Gyanítom te sem - ahhoz minimum ott kellet volna lenni és élőben látni a szitut.) pl. nem tudom nem-e járt le szavatossága vagy egyáltalán kellő távolságból használta és ha igen beterítette-e a kutya fejét rendesen, nem volt szembe szél, oldalszél esetleg, megfelelő minőségű volt a spray eleve stb. .. Nagyon sok minden miatt nem működhetett bár mondom úgy, hogy élese helyzetben nem használtam ilyet.
    Szerintem az ultrahangos ami, ha működik nagyon jó lehet a nagyobb hatótáv miatt. Mert spray-nál 1 - 2 méternél max. nem nagyobb a hatótáv.
    (Azért én konkrét pisztollyal nem mennék tekerni bár van papírom marok lőfegyverre és itt ne m gázpisztolyra gondolok.)

    (#73950) Crytec210 Azt én is használom (néhány éve vettem még) jó nagyon csak az zavar, hogy sok jön szembe velem nem szeretem, ha nem egyedi cuccom van ha nem "tömeg". De legalább relatíve olcsó volt .. :)

    [ Szerkesztve ]

    ((( Hallgass Szabad és Független Tilos Rádiót FM90.3./Tilos.hu Mert megéri! )))

Új hozzászólás Aktív témák