Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz ivana #75304 üzenetére

    Ezt 6-7-8-as láncoknál el lehet játszani, de 9-től felfelé préseltek a szegecsek és nem bonthatod meg bárhol, csak azon a ponton ahol összeraktad a gyári csappal. Annak kicsit sötétebb is a színe. Vagy patentszem. Ha máshol bontod, akkor esetleg összerakás után kijöhet a csap és elszakad a lánc.

    Strezi: Na végül a legjobb Pike lesz, nem a Yari? :) Az biztos nem lesz csalódás, pont ilyen villám lesz nekem is csak 27,5"-ös és 150mm-es. Már legalább is ha a futárcég 3 meghiúsult próbálkozás után végre el is tudja hozni a bringámat.
    X1900-as DT kerekem is volt már, elég jó kerék.

    Ha esetleg valakit érdekel, van 2 időpontom a kamaraerdei tesztre, amire nem fogok tudni elmenni, mert be kell mennem melózni délután 2-ig és csak utána megyek ki a tesztre.

    Specialized Fuse Comp 6Fattie L-es méretben 24.-én délelőtt 10-kor. Jó kis 27+-os gép

    Rock Machine '17 BLIZZ e70-27+ Ha jól emlékszem ez is L-es méret. 12 órától. Ez meg a legújabb 70Nm-es Shimano steps rendszerrel van szerelve.

    Aki esetleg kipróbálná ezek közül valamelyiket, az küldjön egy privát üzenetet és akkor nem mondom le hanem csak megadom az ő nevét. Bár nem tudom, hogy ez megoldható e, de szerintem igen.

Új hozzászólás Aktív témák