Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz Pttypang #76725 üzenetére

    A roppanás egy bizonyos mértékig teljesen normális és ártalmatlan jelenség az ízületben. Gond esetleg akkor lehet ha folyamatosan ropogsz, és bemelegítve sem szűnik meg.

    StLui: Nekem a Mondraker tetszik a legjobban, de azért a Ghost-tól sem zárkóznék el ha valamivel tudja igazolni az eredetét. A Mondraker csinált először Forward geometry-t, ami egy hosszabb első háromszögből és rövidebb stucniból áll tulajdonképpen. Azóta már sokan másolják ezt a megoldást.
    Nagyon jó gépek. Nagy sebességnél is stabil és jól irányítható. A hátsó rugózása is nagyon jónak számít a piacon (Zero suspension). Érzékeny, de ugyanakkor pedálozásra kevésbé mozdul be, a "lebegő" rugóstag rögzítés miatt.
    Én egy Carbon Foxy-val mentem egy rövidebb tesztkört, elég meggyőző volt.
    Elkapkodni azért nem kell, van időd még jövő szezonig kitalálni, hogy melyik bringát válaszd. :)

    eddie1978: A kérdés jó. Sok esetben szabványosak a csapágyak. Tehát besétálsz egy nagyobb csapágy szaküzletbe és megveszed ami kell. Viszont sajnos akadnak kivételek, némely gyártó egy-egy modellje nem szabványos csapágyat használ. Ilyen esetben rá vagy utalva a gyártóra, és előfordul, hogy hónapok kérdése mire beszerzik. Szerencsére a legtöbb esetben szabványos a csapágy, tehát nem kell aggódni. A különböző hézagolók beszerzésével szokott még gond lenni, de ezeket le is lehet gyártatni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák