Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz trialboj #90419 üzenetére

    Használt MTB kerékpár vásárlási tippek

    Ez a leírás egy jóval részletesebb kiegészítés a listámhoz, viszont talán kevesen vannak akik ennyire át akarják/tudják nézni a vasat. A végén pedig ott van, hogy még így sem 100% hogy nem ér meglepetés ha szétbontasz 1-2 komplexebb alkatrészt, ezt nem árt szem előtt tartani.

    A wellgo nem feltétlen szar, talán hiba volt márkát írni, csak rengeteg bringát látok a használt piacon 200k felett is, olcsó épp hogy nem műanyag pedállal, és többnyire ezek vannak rajtuk Pl ilyen vagy ilyen típusokkal, amelyek csak arra jók, hogy eltekerj vele a boltba venni egy korrekt darabot.

    És annyi még tényleg hiányzik az előző listából, hogy ha teheted vigyél valakit aki ért hozzá, ha nincs ilyen akkor elég csak 1 haver, aki ült már bringán :) és visszaránt ha valami nagyon gyanús de te beleszeretsz mondjuk a designba és nem veszed észre.
    Ilyen pl mikor keresed a széria számot a karbon vázon, és azt mondják hogy hát biztos a mosástól jött le, vagy csak azért lötyög ez vagy az, mert meg kell húzni de neki sajnos nincs hozzá kulcsa...

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák