Új hozzászólás Aktív témák

  • sutszi

    veterán

    Most kell menni RedCarSpa-ba. Nem, hogy sor nincs de egyszerre két álláson is lehet tolni, ha valaki elég gyors. :DDD ;] Jelentem a verda tiszta, szóval eshet az eső. :))

    Egy kis szubjektív összehasonlítás RedCarSpa vs Huszti úti mosó vonatkozásában.:
    Red-be többször voltam már. Alapvetően elégedett voltam eddig. Jó a nyomás és tetszik a sokféle program. Ami nem szokott tetszeni az az esetleges hosszú sor... A porszívó állomás gyenge. Lehetne erősebb szívás. Egyszer kipróbáltam a szárító állást, de még viccnek is rossz.
    Ma kipróbáltam a kárpittisztító gépet. Gondoltam szépen gőzzel kitisztítom az üléseket. Hát azt a gépet senki ne használja!! ha nem akar vizes üléseket. A fejből levegő alig jön, nemhogy gőz. És mellé még jó kövér adagokban köpi rá a fizet az ülésre... Majdnem felgyújtottam a kócerájt. Szerencsére csak 1 ülésnél próbálkoztam.
    A wax-os program után ha nem törlöm szárazra akkor cseppekben megkeményedik és utána alig lehet leszedni. Viszonylag kevésbé tartós az eredmény.

    Husztinál egyszer voltam. Kevés a hely és kisebb az egész. Annyira nem kényelmes a bejutás. A nyomás érezhetően gyengébb. Először zavart, hogy csak kevés program van. Viszont látványra sokkal jobb eredményt adott. A WAX nem hagyott nyomot és kb azonos időjárás mellett tartósabbnak tűnt.

    Legközelebb a habgenerálist próbálom ki...

    Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

Új hozzászólás Aktív témák