Új hozzászólás Aktív témák

  • Szoszo94

    őstag

    válasz Qru #148218 üzenetére

    Jövőre mindenképp menni fogok, sosem árt tapasztalatot gyűjteni, pláne kontrollált körülmények közt :)

    #148241 Reggie0
    Nálam egy ételfutáros hibrid Toyota próbálkozott be itt. Épphogy narancs lett a lámpa, már padlózta is, na mondom racse van nehogy lekéssem :DDD Mentem utána, bejött elém belsőbe, én kimentem külsőbe. Tudtam, hogy a következő lámpa csak akkor vált zöldre, mikor az előzőtől elindulva 60-as tempóban mész, egyébként pirosod lesz még. Megelőztem külsőben, és még bőven féktávon belül fékeztem, még ABS sem darált. Ő megörült, hogy vissza tud előzni, de elmérte a kocsija fékerejét, fékezve becsúszott a kereszteződésbe, piros lámpánál ofkorsz.... :W Tudom, tudom, b*zi aki elveszi, meg a fék is nekik való, de ott szívem szerint adtam volna pár sallert neki. Szerencsére nem jött oldalról semmi, berakta rükibe, de mire visszatolatott már váltott a lámpa és indultam is. Kövi piros lámpásnál én már a kanyarodósávba mentem, ő egyenesen, de ahogy mellém ért nem volt természetes a mosolya ;]

    #148274 Qru
    10%-al már ki is egyeznék, az már észrevehető lenne :B Első körben viszont a hangjával kell majd valamit kezdenem, sportlégszűrő miatt már morgósabb lett picit, de még mimdig nagyon halk - van egy srác, JDM IS250-el, az gyárilag jóval hangosabb.

    #148313 focvis
    Akkor nekem is egy (dögnehéz) matchboxom van :DDD 7,8kg/LE és a kidörgő sem JDM :(

    #148423 Qru
    Szintén 10L körül volt a határ, bár most kicsit felette vagyok. Napi használós autónál ez még belefér nálam.

    #148424 CactuS
    Egész pofás, kis zsebrakétának néz ki, városi mászkálósnak jöhetne :K Nem is áll rosszul neki ez a kék-sárga kombó.

    Mustang-féle eSUV-ról kinek mi a véleménye? Nem szeretem a SUV-okat, de biztos pofás lesz, viszont nálam ez már a régi Mustang meggyalázása kategóriához közelít - pláne, ha tényleg Match1 lesz a neve.

    Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi

Új hozzászólás Aktív témák