Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz Vismajor01 #271013 üzenetére

    Én is előbb vezettem autót, mint robogót, de persze a papír sorendje ettől eltért. :D
    Robogóval kétszer estem. Egyszer még új, pár éves korában. Sűrűr sötét éjszaka, nedves fekete aszfalt, nekem gyenge, lefelé világító lámpa, szemből országútival jövő barom. Nem láttam semmit. Elkezdtem lehúzódni, egyszercsak érzem a kormányon, hogy elfogyott a kapaszkodósáv. Nem fékeztem a nedves füvön, motorfékkel pár méter, majd utána jobbra dőltem. Nem volt árok, csak balra az aszfalt. Semmi sem történt, csak tiszta sár lettem.
    Második alkalommal 2 éve Budapesten a Népliget előtt a körúton. 30-40 között gurulhattam a piroshoz, olajfolt, mire letettem volna a lábam, a robogó elköszönt alólam. Persze póló, rövidnadrág. Mindkét térdem, könyököm, jobb kézfejem és a bal kezemen az óra, és persze a sisak kuka. Horzsolásokkal megúsztam, meg a bal oldalamon zózódás. Persze a horzsolások zöme bő kéttenyérnyi.
    Ekkor döntöttem el, hogy feljebb lépek teljesítményben. Egyszerűen nincs kedvem a Hungárián a külső sávban a nyomvályúban csatornafedelek és kátyúk között menni a hivatalos 40-nel ott, ahol 70 a megengedett. Mindezt az életemért fohászkodva.

    Nagyon aranyos a kis 50 ccm robogó, de egyrészt úgy nézek ki rajta, mint egy cirkuszi medve, másrészt 60-70-es megengedett sebességhez városon belül is kevés. A belvárosban persze király. :K Főleg hogy nincs rajta hatósági jelzés. ;]

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák