Új hozzászólás Aktív témák

  • Alusky

    aktív tag

    válasz macilaci78 #271232 üzenetére

    Rosszul fogalmaztam, mert egybe akartam a két dolgot írni csak nem adta ki. Aki a Vlogos srácot feljelentette az egy nyomorult, az ilyen emberek nem azért jelentenek fel másokat, mert hihetetlen törvénysértés történt és indokolt volt, hanem mert frusztráltak. Ez pont olyan, mintha a kihalt úton nem indexelésért rögtön felnyomna valaki. Engem pláne felbosszant, mert én is voltam már ilyen nyomorékság által feljelentve kutyás ügyben a régi helyen.

    A BP vamzerek meg teljesen jogosan van így nevezve, mert ők sem azért működnek, hogy az életveszéyles közlekedők ki legyenek szűrve, hanem minden szirszar videóért örülnek amivel az átlag frusztrált ember haragja kivívható és kattintás generálható vele, a videókat meg ingyen küldi nekik a nép. Az igazság nagyobb része van ott, hogy vamzer channel mert ebből is áll, a kisebb része az, hogy a törvénysértők vamzereznek. Itthon túlteng az emberekben ez a viselkedés, nem első dolog az, hogy aki vamzert kiált az rögtön valami sötét alak, hanem simán csak ennyi a vamzer.
    Ha valaki lát valami apróságot és van kamerája már önti is el a dopamin és a nyomorult lelke vigyorog, rohan haza, hogy tölthesse a fel a videót nekik. Erről szól az a csatorna. Legalábbis régen ez volt, nálam le van tiltva a Youtube-on régóta, de kétlem bármit is változott volna.

    Hogy a Mercis vadmarhával mit lehet kezdeni azt okos emberek sem tudják, miért tudná egy fórum akkor. Lehet itt írogatni ötleteket, de lásuk be a vége ugyanez. Aki ilyen az ilyen marad. Kötheted különvizsgához, meg fogja csinálni és elüti azzal is. Korlátozhatod a teljesítményt, akkor a kisautóval fog ugyanígy menni. Egy 86 lovas 700 Kilós Swift is pusztítani képes ha csak egy járdaszegély meg egy korlát áll a csupasz gyalogos és a kocsi között, ez pedig mindenkinek elérhető autó. Büntetheted halállal, de abban a pillanatban mégis érdekelni fogja mikor letapossa a gázt? Ő abban a hitben teszi, hogy a gép úgy viselkedik ahogy akarja. Nem úgy viselkedett. A kéz és nyelvkivágás ellenére is loptak és hazudtak a középkorban, tehát a halálbüntetéssel se megyünk semmire.
    Olvastam valahol, hogy az EU XY évre nullára akarja csökkenteni a halálos és a komoly közúti balesetek számát. Na ez lehetetlen, álomvilágban meg nem célszerű élni, mert csak a pofáraesés van belőle. Lesznek ilyen balesetek és semmit nem tudunk tenni ellene. Az meg szintén majdnem mindegy, hogy húszas évei elején járó srác vagy egy 50-es tapasztalt vezette a gépet, ha hülye akkor szintén ugyanez a vége. Ez csak abból a szempontból releváns, hogy az embereket jobban hergeli mikor egy ilyen fiatal embernek ilyen értékű autója van, a baleset részéről lényegtelen. Annyi ismerősöm van aki 25 éves fejjel is életképtelen gyerekként gondolkozik, mégis meddig kellene akkor kitolni az elméleti jogsi korlátozásokat, ami nem érne semmit a fent felsoroltak miatt.

    Megcsinálta! Megcsináltaaa!!! Starship IFT-4 *WD40-es plazmacsúsztatás*

Új hozzászólás Aktív témák