Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz Integrale #34611 üzenetére

    Ezt az össznépi hőzöngést én sem értem. TC-nek még sértődött e-mailt is írt valaki, ki is tették.
    Oké, van olyan a TC tesztekben, hogy belekötnek teljesen értelmetlen dolgokba, meg kopogtatnak fanyalogva a beltér anyagain, na de ennél a Ladánál valóban nem a műfanyalgásról, kötekedésről van szó.

    Az a váltó olyan hangot adott, mintha a villamos fékezne, de a legdurvább nekem az volt, mikor a videón szabad szemmel imán látható volt, hogy a csávó kezéből kiesik egy pillanatra lefelé a kormány, mikor egy kátyúba ment. A gyorskötöző meg a méteres lyuk a kerékjáratokban a kormányműnek már csak hab a tortán.
    Ez a háde' minek bántjátok, csak 2.5 millió. Aha.. akkor nyugodtan lehet minden sz@r és rendkívül igénytelen benne? Mi lesz ebből az autóból 6-8 éves használt korában? Egy pusztulat, értéke pedig 300ezer Ft.
    Ez a 2.5 milla annyival azért nem olcsóbb sok másik kisautó áránál, hogy ezt az igénytelenséget megengedje magának a Lada...

    Szerintem azért háborodott fel egy emberként országunk népe, mert sokan nosztalgikus emlékekkel gondolnak a Ladára és jaj ne bántsuk szegényt. Nekem 8 évig volt egy kereklámpásom, nagy ladabuznyák voltam, azért lett csak vége, mert jött a munka, család, költözés és mások lettek az anyagi prioritások és a szabadidőm értéke. Ettől függetlenül a mai napig szeretem, de eszembe nem jut emiatt szemellenzősen dicsérni, hogy jaj de ügyes vagy Lada, hogy kiadtál egy új modellt, mindegy milyen, király vagy...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák