Új hozzászólás Aktív témák

  • Integrale

    veterán

    válasz gzbotii #34612 üzenetére

    Mert 2,5 millióért, vagy éppen csak kicsit drágábban, van ezerszer modernebb, autó szerűbb, biztonságosabb, jobban felszerelt, stabilabb, tágasabb, igényesebb négykerekű.
    Dacia, Suzuki stb stb.

    2,6 milliót nem ér, ha tetszik ha nem. A beltere anyagait és összeszerelési minőségét tekintve olyan mint egy Matiz, és szerintem azt is alulról közelíti.
    1.99 millió egy alap Logan, 2,1 a Sandero, 2,6 a Duster, 2.6 egy Celerio, Fabia 2,7, Yaris 2,8
    ezek mind pár éves fejlesztésűek, tágasabbak, jobban extrázhatóak, és alapáron is kínálnak olyat, amit a Lada még pénzért sem.
    Ha a slusszkulcsot megnézed, az szerintem elárul mindent. Lehet jönni azzal, hogy miért kell szidni a szegényeket, nekik csak erre telik. Aha, pont, hogy azoknak kellene jobban megnézni, hogy mire adják ki a pénzüket.
    Mert szép és jó, hogy van rá 5 év garancia (tegnapi kedvenc hozzászólásom: "Ladát az vesz,akinek nem gond meghúzni egy csavart vagy néha visszamenni apróbb garanciális javításra a szervízbe."), de 5 év garanciát kapsz egy 2 éves Ceed-re és i30-ra is, a várható értéktartása a Grantának a béka segge alatt lesz, tehát a szegények autója? Nem!

    [ Szerkesztve ]

    "Bad reklám is reklám too"

Új hozzászólás Aktív témák