Új hozzászólás Aktív témák

  • Termi16

    őstag

    válasz brumi1024 #98705 üzenetére

    Az első része szerintem nem user error. Egy szakadt 20 éves swiftben vagy Ignisben máshogy érzed a dolgokat, mint egy modernebb, nagyobb autóban. Szóval itt igazából nem látok nagy problémát, annyi, hogy gyorsabban mer menni mert jóval biztonságosabbnak érzi.

    A 2. része valóban gáz, én sem értem, de ez az egyetlen dolog, amivel problémák vannak (és ez is olyan, hogy mondjuk kéthavonta egyszer, ami még mindig sok, de na), ezen kivül viszont perfekt :D Az esetek legnagyobb részében nincs baj, csak néha amikor este megyünk haza, nincs forgalom, akkor elengedi magát, és mondjuk 80-nál nem mindig áll meg, nem mer akkorát fékezni. Igazából az összes eset igy történt :) Szóval még azt se mondhatom, hogy húde veszélyes volt, mert üres volt az út kb minden esetben, csak a tudat, hogy átmentél egy piroson, miköben már 1 másodperce piros volt.

    Cserébe nem tötyörög 40-nel, nem szórakozik a belső sávban, el tud indulni a lámpánál úgy hogy pár másidperc múlva már rendes sebességgel halad, sávváltásnál nem öl meg senkit, értelmes ivben és sebességgel kanyarodik, nem veszélyezteti a másikat, nem fullad le stb-stb... Ez pesten nem igazán mondható el az emberek 90%-ról kb.

    Most a meló mellett lakunk, azóta nem vezetünk 2*50 percet átlagban a legnagyobb dugóban, és sokkal nyugodtabbak vagyunk, mert eddig minden reggel\délután egy szenvedés volt a sok gyökér miatt. Volt 1 hónap, amikor 3 balesetünk volt, egyik sem a mi hibánkból.

    De most már lassan azért befejezném :)

    Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!

Új hozzászólás Aktív témák